Top 10 cele mai vizionate clipuri de pe youtube în anul 2011

Se pare ca toata lumea realizeaza un top 10 la sfarsit de an, indiferent in ce domeniu activeaza. Si YouTube a facut public al lor top 10 cel mai vizionate clipuri in 2011. Chiar daca preferintele proprii sunt poate diferite, cele cateva zeci de milioane de vizionari sigur au stabilit clasamentul.

Avand in vedere ordinea topului, am decis ca nu merita sa va stric entuziasmul si sa va fac sa asteptati locul 1, asa ca voi incepe cu acesta. Pe primul loc, cel mai enervant clip al anului are si cele mai multe vizionari. Este vorba de Rebecca Black – Friday. Uploadat la inceputul lunii martie, clipul a fost scos in iunie si apoi reincarcat in septembrie, ajungand pe prima pozitie ca numar de accesari.

Numarul 2 este ceva mai interesant. In UK, unde un top similar a fost facut public tot in aceasta saptamana, s-a pozitionat chiar pe primul loc. Avem un caine si un voice over foarte bine realizat, discutand despre mancare.

Pe locul 3 este The Lonely Island Jack’s Sparrow (cu Michael Bolton), o parodie care de pe 21 mai a strans mai mult de 61 milioane de accesari.

Pe locul cu numarul 4 se afla clipul cu cei doi gemeni McEntee in varsta de 18 luni care au o discutie aprinsa in bucatarie.

Pe locul 5, avem din nou un clip care este… pe cat de stupid, pe atat de accesat. Pisica Nyan, o parodie din desen animat, mi se pare fara sens…

Pe locul 6 este un cover dupa piesa Look At Me Now, ale carei versuri trebuie sa spun ca nu am vazut pe nimeni sa le poata recita perfect atat de repede precum o face Busta Rhymes. Cei de la Karmin Music fac o treaba excelenta.

Pe locul cu numarul 7, din nou un videoclip… Nu am ce sa spun, e muzica americana, se pare ca sunt multi pasionati ai acestui gen. Da, parodiile isi au locul lor binemeritat in acest top 10. Din pacate, acest clip poate fi vizualizat doar din YouTube, asa ca un dubluclic pe imaginea de mai jos si veti ajunge acolo:

Din păcate,egoiştii au dezactivat embedul,aşa că…http://youtu.be/tLPZmPaHme0

 

 

Pe locul numarul 8, Maria Aragon, o fetita cu o voce extraordinara, realizeaza un cover dupa una dintre cele mai dificile piese ale anului: Born This Way – Lady Gaga. As puta spune ca vocea micutei suna in unele momente mai bine ca a artistei.

Pe locul 9, reclama Wolkswagen Volkswagen cu micutul Darth Vader, foarte bine realizata, numara peste 45 de milioane de vizionari, pe buna dreptate.

Pe locul 10, ultimul loc, insa nu cel din urma, se afla simpaticul clip in care mamica pisica isi imbratiseaza puiul in somn.

      Articole recomandate