Top 10 cele mai aşteptate jocuri din 2013 (Foto/Video)

jocuri2013 a venit, iar asta inseamna ca ne asteapta inca un an plin de noi jocuri video. Pasionaţii de jocuri pe calculator au de lucru anul acesta. O suită întreagă de jocuri au fost anunţate pentru lansare în anul 2013 care aduce cateva titluri importante, precum GTA 5, SimCity sau Tomb Raider.

Multe dintre jocurile care ar fi trebuit lansate anul precedent au avut întârzieri, astfel că 2013 va fi anul marilor lansări al unor proiecte mult aşteptate.

10. Beyond: Two Souls:Jocurile regizorului David Cage şi a companiei lui, Quantic Dream, au fost întotdeauna inspirate şi au creat mari aşteptări care au fost înşelate doar în cazuri izolate precum jocurile Heavy Tain şi Indigo Prophecy.

Beyond: Two SoulsBeyond aduce pe ecranele împătimiţilor de jocuri pe actriţa Ellen Page în rolul lui Jodie Holmes, o tânără care fuge de Guvernul aflat pe urmele. Holmes are un prieten puternic, o forţă nevăzută care o apără de duşmani. Jocul aduce în prim plan o poveste despre ce se întâmplă în viaţa de după moarte, scopul regizorului de a crea o punte între jocuri şi scenaristitică fiind astfel atins.

 

9. Gears of War: Judgment (19 martie): Majoritatea a speculat că jocul Gears of War 3 va marca finalul francizei, dar iată că noul joc Gears of War: Juddgement aşteptat la începutul acestui an, contrazice aşteptările.

Gears-of-War-JudgmentPasionaţii de jocuri pot călători în timp până în perioada războiului Locust, unde vor afla poveştile Lt. Damon Baird şi pe ale Pvt. Augustus Colen înainte de întâlnirea lor cu Delta.

 

8.DmC 5 (Devil May Cry, 15 ianuarie): Aşteptat pe 15 ianuarie 2013 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, noul Devil May Cry va fi lansat pe PC doar cu 10 zile mai târziu, pe 25 ianuarie 2013.

Devil-May-CryIdeea iniţială a seriei de jocuri a fost ca această să continue seria Resident Evil lansată de Capcom, dar, în cele din urmă DmC s-a dovedit a fi atât ceva total diferit, cu un personaj principal pe nume Dante care doreşte să răzbune moartea mamei sale exterminând demonii care îi ies în cale.

7. Tomb Raider (5 martie): Se spune că ultimul joc din serie va fi cea mai captivantă aventură Lara Croft, din punct de vedere al intensităţii, anvergurii şi complexităţii personajelor.

Tomb RaiderLara se va transforma dintr-un arheolog cu puteri miraculoase într-o supravieţuitoare greu încercată, blocată pe o insulă plină de duşmani.


6. SimCity (5 martie): Cele mai bune zile ale francizei par să fi apus demult, chiar dacă ultimele lansări s-au bucurat de succes.

SimCityPrin acest joc se aşteaptă ca franciza să se bucure de o renaştere, mai ales datorită elementelor online şi sociale care transformă SimCity într-un SimContinent, unde prietenii pot să îşi construiascî propriile metropole vecine.

 

5. Dead Space 3 (8 februarie): Una dintre cele mai puternice francize de jocuri din ultimii ani, îl aduce pe protagonistul Isaac Clark în centrul atenţiei jucătorilor, fiind înzestrat cu mai multă personalitate decât în ediţiile precedente.

Dead-Space-3Acţiunea nu se va mai petrece pe o aeronavă abandonată, ci pe o suprafaţă îngheţată a planetei Tau Volantis unde Clarke va căuta extratereştri cunoscuţi drept “Markers.”

 

4. Watch Dogs: Spre deosebire de celelalte jocuri care au ca scop nimicirea duşmanilor în moduri cât mai sângeroase, personajul principal pe nume Aiden Pearce este un geniu al tehnologiei care îşi va elibera mânia prin intermediul domeniului pe care îl stăpâneşte atât de bine.

Watch DogsJucătorii îl vor controla pe Aiden Pierce, personaj ce are acces la CTOS şi poate folosi dispozitivele din jurul său ca arme sau elemente pentru distragerea atenţiei ca să-şi îndeplinească obiectivele, pe lângă arsenalul standard oferit în orice joc de acţiune contemporan.

 

3.  The Last of Us: Povestea se petrece în viitor, în urma unui eveniment catastrofic. O ciupercă a infectat o mare parte din populaţia Pământului, trasformând oamenii în zombie.
The Last of UsPersonajele principale ale jocului, Joel si Ellie au vor avea o călătorie al cărei scop îl puteţi descoperi doar jucând jocul.

 

2.  Grand Theft Auto V: În primăvara lui 2013 se vor împlini cinci ani de când a fost lansat Grand Theft Auto IV, iar cel aşteptat pare să aducă mari schimbări francizei.

Grand Theft Auto VCel de-al 5-lea din seria Grand Theft Auto, jocul începe cea de-a cincea eră a jocului. Acţiunea se desfăşoară în oraşul fictiv Los Santos şi în zonele înconjurătoare specifice sudului statul

 

1. BioShock Infinite (26 februarie): Premizele jocului lansat de Irrational aduc aminte de un context de poveste, dar în loc ca un cavaler să salveze o prinţesă dintr-un castel, un agent guvernamental pe nume Booker DeWitt este trimis să salveze o femeie cu puteri supranaturale pe nume Elizabeth.

BioShock Infinite Jocul BioShock iniţial este clasat în topul celor mai bune zece jocuri din lume, prin urmare nu este o surpriză faptul că toată lumea aşteaptă ca acesta să fie unul dintre cele mai bune jocuri din 2013 sau chiar din toate timpurile


Noi vom urmari  evolutia acestor jocuri si vom anunta aparitia lor. Pentru a fi primul care afla despre lansare, ne poti urmari pe pagina noastra de Facebook:

Acestea sunt cele mai tari jocuri din 2013. Daca aveţi sugestii pentru alte  titluri, le aşteptăm în secţiunea de comentarii de mai jos.

      Articole recomandate