Top 10 Cei mai înspăimântători cântăreţi ai tuturor timpurilor

Anumiti cantareti poarta mereu spiritul sarbatorii de Halloween cu ei, pe scena. Printre artistii cu cele mai bizare aparitii se numara Gene Simmons de la Kiss, cei de la Insane Clown Posse sau Alice Cooper.Pentru ei, Halloween-ul se sarbatoreste mereu cand sunt pe scena.Iată sunt cei mai inspaimantatori artisti:

 

10. Gene Simmons de la Kiss – In anii ’70 purta platforme in picioare, si costumatii create pentru Halloween. El avea mereu un accesoriu sau un machiaj de adaugat, pentru ca efectul sa fie si mai pronuntat. Si pentru ca personajul sa fie complet, Gene era mai mereu cu limba scoasa, scuipa sange si urla ca un demon, pe scena.

9. Insane Clown Posse – pentru a fi unitari cu numele, cei doi artisti isi pictau fetele precum clovnii de la circ. Nu degeaba exista anumiti oameni cu fobie de aceste personaje.

8. GWAR – numele solistului este Flattus Maximus, usor amuzant, insa aparitiile sale scenice inspaimanta. Cei de la Gwar au preferat sa poarte costume de scena reptiliene, sa isi ude spectatorii cu diverse fluide necunoscute.

7. Tyler, The Creator – la prima vedere, tipul pare unul obisnuit, calm. El este insa atat de dur incat nu ezita sa devoreze insecte uriase, vii, pe scena sau in videoclipuri.

6. Rob Zombie – a devenit liderul White Zombie in ’90, dar a putut fi observat si ca regizor pentru filme horror precum „House of 1000 Corpses” sau un remake al „Halloween”.

5. Alice Cooper – si-a obisnuit publicul cu machiajele sale unice, dar si cu aparitiile de serpi pe scena. Dupa ce a invocat diverse spirite, in concerte, Alice Cooper s-a transformat acum in profesor de religie.

4. Ozzy Osbourne – proaspatul bunic Ozzy s-a autointitulat „Regele Intunericului”, si pe buna dreptate. Liderul Black Sabbath are una dintre cele mai incarcate aparitii scenice. Are cel mai puternic tipat, nu ezita sa faca ce ii trece prin cap, pentru publicul sau.

3. Slipknot – doar in filme mai vezi personaje ce seama cu cei din trupa. Masti terifiante, dar costume portocalii, pentru o pata de culoare. Ei raman cel mai mare cosmar pentru fani, de la Ozzy si Cooper incoace.

2. Lady Gaga – regina a bizarului. Fascinanta cu fiecare aparitie scenica, si de fiecare data diferita. A incercat aproape toate personajele posibile, in spectacolele sale.

1. Mariln Manson – este tatal lor. Credeti ca exista ceva mai inspaimantator decat el? Chiar si el se identifica cu personajul creat din adolescenta. Pana si numele sau este o combinatie intre Marilyn Monroe si ucigasul in serie Charles Manson. A luat ce a fost mai inspaimantator de la Kiss, Alice Cooper si Ozzy, a mai adaugat ceva, si s-a nascut Marilyn Manson. Despre tinutele sale arhicunoscute nu mai amintim, caci imaginea lui va exista mereu in mintile oamenilor. Includem aici si machiajele, cu tot cu lentile…

      Articole recomandate