Tokio – stranie prezentare de modă în ţinute fluorescente

În cadrul Mercedes-Benz Fashion Week de la Tokio, stilistul taiwanez Johan Ku si-a etalat creatiile din materiale partial fluorescente, plansandu-si manechinele pe un podium cufundat in intuneric.

Efectul s-a dovedit spectaculos, chiar daca tinutele propuse de Ku pentru sezonul primavara-vara 2012 sunt fara indoiala dificil de pus in valoare pe timpul zilei, relateaza La Stampa.

Originalul stilist a debutat in lumea modei inca de la varsta de 17 ani, punand bazele propriului sau studio in 2005, la Hong Kong, reusind sa impresioneze publicul si criticii deopotriva, cu a sa Emotional Sculpture Collection, premiata la New York cu Gen Art’s Design Vision of Avant Garde Award.

Particularitatea semnaturii creatiilor sale consta tocmai in utilizarea de materiale textile unice, care garanteaza colectiilor realizate o amprenta unica – acesta fiind si elementul ce i-a asigurat succesul din cadrul Mercedes-Benz Fashion Week, de anul acesta, de la Tokio.

Evenimentul se afla in plina desfasurare, prezentarile colectiilor propuse de numerosi stilisti de pe toate meridianele lumii urmand sa se deruleze pana in ultima zi a lunii octombrie.

      Articole recomandate