„Tocmai am aflat că povestea de pe Titanic e reală”. Ei sunt adolescenţii care până acum au crezut că totul e doar un film

Lumea se pregăteşte să comemoreze 100 de ani de la scufundarea Titanicului, prilej pentru ca mii de oameni să discute, prin intermediul, reţelelor sociale, despre ce s-a întâmplat atunci.

Conversaţiile de pe Twitter despre Titanic au fost însă o adevărată revelaţie pentru mai mulţi adolescenţi care au aflat pentru prima dată că povestea Titanicului este REALĂ. Ei au recunoscut cu nonşalanţă că totul este doar o poveste născocită de creatorii de la Hollywood şi nu au auzit niciodată până acum de existenţa vasului de lux de la începutul secolului XX.

RMS Titanic s-a scufundat în primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912, după ce s-a lovit de un iceberg în timpul călătoriei de la Southampton la New York.

„Tocmai am aflat că Titanicul este real”, scrie surprinsă tânăra Jas. „E rău dacă nu ştiam că Titanicul a existat? Am crezut întotdeauna că e doar un film”, scrie şi Charlotte Hall, pe Twitter.

      Articole recomandate