Tinerii talentați sunt inivitați la eveniment cu muzică, dans și sport

Evenimentul “untitled” a apărut ca soluție a problemei prezente în societate: ”Tinerii nu sunt apreciați la justa lor valoare, dar sunt prejudecți după vîrstă, nefiindu-le oferită șansa de a se promova”.

Acest eveniment, care este organizat de o grupă de tineri entuziaști, sub egida AIESEC și cu susținerea Ambasadei SUA în Republica Moldova, va avea loc concomitent în 3 locații din Chișinău care se vor difernția prin tematică, locație și stil.
Prima locație va fie platoul monumentului Ion și Doina Aldea-Teodorovici și va fi specializată pe sport, avînd o atmosferă plină de adrenalină. Cea de-a doua – havuzul mic din Parcul ”Ștefan cel Mare” (în fața hotelui ”Codru”), avînd ca tematică dansul și fiind dominată de mișcare și voie bună. Ultima, dar nu cea de la urmă, se va specializa în muzică și va umple scuarul magazinul ”UNIC” de o relaxare totală.

Fiecare din aceste locații va avea cîte un orar special plin de surprize pe placul fiecaruia, astfel oferind ocazia tuturor să se manifeste. La aceste locații vor fi participanți delegați de organizatori și moderatori care vor incita atmosfera și atrage publicul spre participare și demonstrare a talentelor lui.

Evenimentul va fi deschis tuturor nu doar participanților sau celor care doresc să îșă etaleze talentele, dar și celor care pur și simplu vor să petreacă bine timpul sau să vadă ceva frumos și inedit.

Și toată această feerie va începe la orele 15-00 , data 3 mai 2014. Mai multe detalii aflați pe pagina de: Facebook

      Articole recomandate