Tinerii Moldovei luptă cu șoferii iresponsabili care parchează în zona străzii pietonale din Chișinău

Tinerii Moldovei spun – Nu indiferenţei şi pe data 18 septembrie, la ora 17:00 vor ieşi să petreacă o după amiază frumoasă pe strada pietonală din Chişinău.

Vor cânta la chitară şi se vor distra, fără să fie stingheriţi de maşinile care nu au nici un drept de a circula pe strada pietonală. Invităm toţi doritorii care au atitudine civică şi doresc să trăiască într-o societate mai bună să ia parte la eveniment şi să militeze pentru respectarea drepturilor lor.

Pentru că atunci când ne dorim schimbarea în societate şi vrem să trăim într-o ţară în care se respectă fiecare cetăţean, trebuie să avem atitudine şi dorinţă, trebuie să nu ne lăsăm pradă indiferenţei şi să întreprindem acţiuni concrete pentru bunăstarea noastră şi a celor din jur.

rosu

Astfel, joi, 18 septembrie, ora 17.00, pe strada Alexandru Diordiţă în intersecţie cu strada Columna din capitală, vă invităm să fiţi alături de noi şi să ne apărăm drepturile pe strada pietonala din Chişinău. Haideţi să ne unim eforturile şi să contribuim la bunăstarea societăţii în care trăim!

cover_final-1

      Articole recomandate