Tînărul care va reprezenta Moldova la Eurovision Junior 2013

bobeica

Republica Moldova și-a ales reprezentantul pentru marele concurs european. Concursul a avut loc astăzi, iar juriul deja au decis cine va merge la finala din Kiev.

Rafael Bobeica cu melodia „Cum să fim” va reprezenta Moldova la concursul Eurovision Junior 2013, care va avea loc pe 30 noiembrie, la Kiev, Ucraina. Tânărul interpret a acumulat punctajul maxim, 62 de puncte, în cadrul selecţiei naţionale, organizate de Compania „Teleradio-Moldova”, informează trm.md.

.„Îmi doresc să reprezint țara cu demnitate și să mă întorc cu un loc de frunte. Piesa cu care voi reprezenta Moldova se numește „Cum să fim”. Este semnată de Eugen Doibani alias Natan. Am lucrat şi cu profesoara mea de canto Tamara Brighidina, care m-a ajutat foarte mult. Vreau să le mulțumesc părinților și tuturor celor care m-au susținut în această zi frumoasă”, a declarat Rafael Bobeica după anunţarea rezultatelor selecţiei naţionale a concursului Eurovision Junior 2013.

Finala Eurovision Junior 2013 va avea loc pe 30 noiembrie, la Kiev, Ucraina. Republica Moldova participă al patrulea an la acest concurs. În 2012, ţara noastră a fost reprezentată de tânărul interpret Denis Midone cu piesa „Toate vor fi“, care a acumulat 52 de puncte şi s-a plasat pe locul 10.

      Articole recomandate