„The Hangover” continuă în Amsterdam

Seria de succes „The Hangover” va continua cu o noua pelicula, al carei personaj central va fi Alan, interpretat de Zach Galifianakis. Actorul Zach Galifianakis, interpretul lui Alan in filmele francizei de succes „The Hangover”, a confirmat ca va exista o noua pelicula.

Daca in primul film cei patru prieteni turmentati si-au facut de cap in Las Vegas, iar in partea a doua s-au ratacit in Bangkok, in „The Hangover” 3, Alan evadeaza dintr-un spital de boli psihice cu ajutorul celor trei prieteni ai sai.
Intr-un interviu pentru revista Rolling Stone, Zach Galifianakis a spus ca a fost deja gandit scenariul pentru al treilea film, desi „Marea Mahmureala 2/ The Hangover Part II” abia a avut premiera la sfarsitul lunii mai.

Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha vor juca si in al treilea film al seriei, formand gasca numita „haita de lupi”, sub indrumarea regizorului Todd Phillips.

Potrivit unor speculatii, Amsterdam ar putea fi orasul ales pentru desfasurarea actiunii urmatorului film.

De asemenea, presa a scris ca urmatorul film va fi diferit de celelalte doua, in care cei patru prieteni incearca sa reconstituie firul evenimentelor petrecute in noaptea dinainte.

„Marea mahmureala 2” a avut incasari de 205 milioane de dolari in toata lumea, de la premiera in cinematografe, din 30 mai, iar „Marea Mahmureala 1” a avut incasari de peste 467 milioane de dolari in cinematografe, iar vanzarile de DVD-uri ar fi sporit această cifra la peste 600 de milioane de dolari.

      Articole recomandate