„The Dark Knight Rises”: A aparut teaser-ul celui mai asteptat film din 2012

Un teaser al mult asteptatului film „The Dark Knight Rises”, din seria Batman, a fost facut public, urmand ca trailer-ul HD sa apara in curand.
The-Dark-Knight-RisesCu toate ca cei de la Warner Bros incearca din rasputeri sa tina secretul cat mai mult timp posibil, pe internet a ajuns totusi un trailer al unuia dintre cele mai asteptate filme din 2012.

Este un teaser filmat cu o camera, iar calitatea este intr-adevar deplorabila, insa este clar vorba despre „The Dark Knight Rises”.

Varianta oficiala la calitate HD va fi facuta publica maine, odata cu lansarea in SUA a ultimului film din seria Harry Potter.

Oricum, este ultima sansa pe care o vom avea cu totii – sa vedem un trailer al unui film Batman facut de Christopher Nolan.

La fel de asteptat este si filmul „The Amazing Spider-Man” – prima super-productie filmata in totalitate cu camere Red Epic, tehnologie care va fi folosita si de James Cameron pentru filmarile de la Avatar 2. Acesta a cerut aproape 50 de astfel de camere pentru sequel.

      Articole recomandate