Teatrul „Eugene Ionesco” sparge gheaţa cu un proiect inedit pentru Republica Moldova

teatru

În curând, la Chişinău nopţile vor fi albe şi incitante. Teatrul „Eugene Ionesco” şi Compania Moldcell vor sparge gheaţa cu un proiect inedit – teatrul de noapte – în care se vor juca piese erotice. Cireaşa de pe tort a musical-ului este chiar interpreta Geta Burlacu.

Pe 26, 27 şi 28 aprilie, teatrul „Eugene Ionesco” se va numi „Decameron”, însă doar pe timp de noapte, iar minorii nu vor avea acces. Teatrul nocturn va delecta spectatorii doar cu piese erotice. În primul spectacol, „Caruselul erotic”, vor juca zece actori din trupa teatrului şi interpreta Geta Burlacu, anunță colegii de la apropomagazin.md.

În prețul biletului este inclus un meniu original:

Crosstini con crema di melanzzane e mentuccia
Carpaccio di vitello con tapenade
Carpaccio di salmone con kiwi
Cozze gratinate
Gamberi in crosta di noci
Brioche con frutti di bosco ( desert)
Insalata Macedonia (frutta)
Șampanie

Primul spectacol al Teatrului Nocturn “Decameron” este “Caruselul erotic” după un text de David Hare, în regia lui Giorgi Tavadze (Georgia).

Vă invităm să luați loc în caruselul dezlănțuit al dragostei, unde vârsta, starea materială sau cea financiară nu are nici o importanță, unde patimile nu cruță pe nimeni, unde sexualitatea debordează fără retușuri. Toate acestea sunt întregite de dans, numere de iluzionism și muzică life, cu participarea Getei Burlacu.

Premiera va avea loc pe 26, 27 si 28 aprilie 2013.
Preț Bilet: 600 – 2000 lei
Începutul spectacolului ora 22.00
B-dul Grigore Vieru 11, tel: 233 833, mobil: 079233833
Biletele pot fi procurate la casa de bilete a Teatrului „Eugene Ionesco”.
Spectacolul este subtitrat în limba engleză și rusă.

      Articole recomandate