Te-ai săturat de dat şpăgi? Iată noul număr al Centrului Anticorupţie

Te-ai săturat să te izbeşti la tot pasul de funcţionari care nu mişcă un deget dacă nu cotizezi o anumită sumă la aşa-zisul proces de stimulare profesională, în cele mai variate domenii de activitate?

Ei bine, iată că Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) a decis să pună la dispoziţia cetăţenilor, o nouă linie telefonică, disponibilă non-stop, care poate fi accesată de toţi cei ce doresc să semnaleze astfel de cazurireprobabile.

Este vorba despre un număr ales special, într-un format uşor de ţinut minte, pentru a facilita accesarea sistemului: 0-800-55555, informează CNA, precizând că apelurile corespunzătoare sunt complet gratuite, spre deosebire de vechia linie telefonică (022-257-257), care este încă activă, dar apelurile efectuate sunt contra cost.

„Modificarea în cauză a fost făcută în legătură cu aprobarea Regulamentului de funcţionare a sistemului liniilor telefonice anticorupţie şi este parte a Planului de acţiuni privind implementarea Strategiei naţionale anticorupţie pentru anii 2011-2015.Sistemul liniilor telefonice anticorupţie vine să asigure confidenţialitate, colaborare şi deschidere a autorităţilor faţă de cetăţean”, precizează sursa.

      Articole recomandate