Taximetristul violat de „sosia” Angelinei Jolie, fenomen în presa britanică

Povestea taximetristului român violat de o clientă a făcut vâlvă în presa din lumea întreagă, de la ziare din Marea Britanie până la site-uri din India şi Nigeria.

Duminică, tabloidul The Sun publica povestea lui Nicolae, şoferul de taxi „violat de sosia (persoană care seamănă perfect cu alta) Angelinei Jolie„. Povestea lui a ajuns în topul celor mai citite articole din ziua respectivă şi a stârnit simpatia multora dintre cititorii The Sun. „Ar trebui să fie închisă„, „Bietul om, sper să îşi revină curând„, „Unele fete sunt absolut nebune şi doar pentru că sunt femei nu înseamnă că nu au impulsuri bolnave”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate pe forumul ziarului.

Unii se declară însă sceptici. „Îmi vine greu să cred că un bărbat nu se poate apăra în faţa unei femei înarmate cu un cuţit„, a scris un cititor, contrazis de un altul: „Nu toţi bărbaţii au făcut parte din trupele speciale, îţi trebuie ceva experienţă să dezarmezi pe cineva„.

A doua zi, subiectul a fost preluat şi de cotidianul Daily Mail, cel mai citit ziar din lume, unde a ajuns, din nou, în topul celor mai citite articole. Jurnaliştii britanici scriu că Luminiţa Perijoc, „sosia înnebunită după sex a Angeline Jolie„, l-a violat pe taximetristul Nicolae Stan sub ameninţarea cuţitului.

Daily Mail mai notează că prietenii lui Stan râd de el pentru că „a refuzat o femeie frumoasă”. Şi de această dată, cititorii îi iau apărarea lui Nicolae Stan: „Este o reacţie tipică din partea bărbaţilor să spună că dacă era atrăgătoare trebuia ca taximetristul să accepte. Dacă ai vedea-o pe copia lui Brad Pitt violându-ţi fiica, ai reacţiona la fel?„, se întreabă cineva pe site-ul Daily Mail.

      Articole recomandate