Taximetrist din capitală reținut de poliție, pentru că își prostitua iubita

Un taximetrist din capitală, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut de poliție pentru că înlesnea practicarea prostiuţiei contraplată de pe urma iubitei sale de 22 de ani.

Reţinerea lui a avut loc la Gara Feroviară din capitală, unde activa în calitate de taximetrist. Anterior el a fost condamnat condiţionat pe un termen de 4 ani şi 6 luni pentru proxenetism. Bănuitul a recunoscut că a îndemnat-o şi a determinat-o pe victimă să presteze asemenea servicii timp de aproximativ o lună.

Clienţii îi găsea de obicei la Gara Feroviară, primea bani în sumă de 500 lei pentru o oră, apoi transporta victima la domiciliul clientului sau la saune. El acţiona foarte atent şi alegea bine clienţii pentru a nu fi demascat de poliţie, iar victima se afla în preajma lui.

Poliția posedă informații, potrivit cărora, în această schemă mai sunt implicate și alte persoane. Deocamdată au fost identificate doar două victime, dar nu se exclude versiunea că numărul lor este mult mai mare. Bănuitul riscă acum de la 4 până la 7 ani de închisoare.

      Articole recomandate