Țara cu cu cele mai rapide mașini de poliție din lume (Foto)

dubai

Garajul forţelor de ordine din Dubai, a fost suplinit cu alte trei supercaruri noi, care vor veghea cu stricteţe la respectarea limitei de viteză din oraş și alte abateri de la regulament.

Potrivit celor de la etoday.ru, oraşul unde maşinile sport sunt la ordinea zilei, vrea să ne impresioneze din nou. De această dată, cu cele mai rapide maşini de poliţie din lume.

Este vorba despre: Lamborghini Aventador, un Ferrari FF, un BMW Seria 5, un Chevrolet Camaro, un Dodge Charger, un Mercedes SLS AMG, un Bentley Continental GT, și o ediție limitată Aston Martin, care este folosit pentru patrulare.

Cea mai scumpă achiziție este o mașină de model  Aston Martin One-77, cu un motor de 7,3 litri V12, care are o viteză maximală de 354 km/h. Prețul unui asemenea bolid se ridica la circa 1,8 milione de dolari.

Chiar dacă, unii şoferi sunt puţin cam supăraţi, să vadă în oglinda retrovizoare echipajul de poliţie de care nu scapi prea uşor, în minutul următor după ce au luat amenda, aceştia îşi fac poze la maşinile cu girofar.

Lamborghini-Aventador-Dubai-Police-car-front-three-quarter-close

Chevrolet-Camaro-SS-Dubai-Police-Car-front-three-quarters-view-2

dubai-police-aston-martin-one-77

2254285421_36ff7dc02d_b

New_Ferrari_police_car_in_Dubai

Dodge-Charger-Police-Car

 

      Articole recomandate