Svetlana Levnivteva – moldoveanca ce nu se teme de universul body-building (Video)

Svetlana Levnivteva este o tânăra moldoveancă fără milă, când este vorba despre exerciții la sala de forță: dovada este medalia de bronz, cucerită recent la campionatul de body-building pentru femei, de la Kiev.

Trupul său, perfect proporționat și excelent modelat, grație orelor nesfârșite petrecute la sala, i-au asigurat un binemeritat loc trei pe podiumul competiției Miss Fitness Bikini, aflat la cea de-a doua ediție, relatează ProTV.md.

F1

Frumoasa moldoveancă, se pregătește deja pentru următoarea provocare din universul body-building, nădăjduind să obțină o nouă medalie, la prestigiosul concurs „Arnold Classic”, ce se va desfășura la Madrid, dar numai dacă va reuși să învingă, într-o primă fază, competiția la nivel național, din luna mai.

Frumoasa și ambițioasa, Miss Bikini din Moldova nu se mulțumește cu jumătăți de măsura nici la capitolul viața personală: Svetlana este mamica unei splendide fetițe, pe care o considera, dincolo de performanțele din lumea sportului, cea mai mare realizare din viața sa.

51ef81703a8e0

      Articole recomandate