Sute de lampioane au fost lansate pentru clipul de prezentare al Alionei Moon, la Eurovision (Foto/Video)

aliona

Clipul de prezentare pentru Aliona Moon şi Pasha Parfeni care va rula la Eurovision o prezintă pe artistă în Piaţa Marii Adunări Naţionale, înconjurată de lampioane tricolore.

Potrivit adevarul.ro, circa 300 de oameni s-au adunat la această oră în zona Arcului de Triumf, unde Aliona Moon şi Pasha Parfeni filmează clipul de prezentare al Moldovei la competiţia internaţională Eurovision, care va avea loc între 14 şi 18 mai la Malmo, în Suedia. În acest sens la Chişinău a venit o echipă de filmare a televiziunii naţionale suedeze.

646x404

Conform scenariului, mai mulţi tineri vor lansa în aer 1.000 de lampioane roşii, galbene şi albastre, astfel încât să redea pe cer culorile noastre naţionale. În clipul de prezentare pentru Eurovision Aliona Moon, pe numele ei real Aliona Munteanu, poartă o rochie de seară, de culoare neagră.

Solista a precizat că îşi va promova cântecul în fiecare oraş din Europa unde este prezentă diaspora moldovenească. Artista care a făcut backing vocals pentru Pasha Parfeni, reprezentantul ţării noastre la competiţia Eurovision de anul trecut, de la Baku (Azerbaidjan), va interpreta în Suedia piesa „A Million“. Evenimentul a fost filmat de către delegația echipei de organizare a Eurovisionului de la Malmo.

Republica Moldova va evolua în prima semifinală Eurovision 2013, pe data de 14 mai unde va concura alături de 15 țări. Aliona Moon va intra intra în concurs cu numărul 12.

      Articole recomandate