Surpriza de la supermarket: marihuana în ambalaj de şampon

market

Deşi se vechiculează tot mai frecvent ipoteza lagalizării comercializării de marihuana în multe ţări europene şi nu numai, Italia nu se numară printre statele care ar fi votat favorabil o astfel de masură.

Totuşi, surprizele „verzi” pe care le rezerva traiul in Țara Cizmei, celor ce-si fac cumparaturile la supermarket, intrec toate asteptarile.

O femeie, în vârstă de 67 de ani, cumparând o cutie care, teoretic ar fi trebuit sa conțină un flacon de șampon, dintr-un supermarket din Genova, s-a trezit că în realitate, a transportat acasă un ambalaj de carton, conţinând 30 de grame de marihuana.

Cum şamponul pe care spera să-l utilizeze pentru a da splendoare propriei podoabe capilare, nu propunea o reţetă pe bază de plante halucinogene, cumpărătoarea a sesizat autorităţile, care au demarat o ancheta în scopul clarificării situaţiei.

Aşadar mai nou, ori de câte ori cumpărăm produse din rafturile magazinelor, n-ar fi rău să dăm o ocheadă „preventivă” în ambalaj, înainte de a le duce acasă – cine ştie ce s-ar putea afla de pildă, în cutia de biscuiţi?

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate