Sud-coreeanul Psy va lansa un nou single luna acesta

psy coreea

Cântăreţul sud-coreean Psy, propulsat pe scena internaţională de piesa „Gangnam Style”, care a avut un succes deosebit în rândul fanilor muzicii pop, a anunţat vineri că va lansa în luna aprilie un nou single şi va susţine un concert de amploare la Seul, ce va fi difuzat pe internet, relatează AFP.

Psy, purtând ca de obicei o pereche de ochelari cu lentile negre, a postat un scurt mesaj video promoţional pe YouTube, subtitrat în limbile franceză, chineză, thailandeză, spaniolă, indoneziană şi portugheză.

„Pe 13 aprilie 2013 voi lansa un nou cântec în lumea întreagă. Voi susţine şi un concert în Coreea, pe stadionul Seul World Cup, pe care veţi putea să îl urmăriţi în direct pe YouTube„, a declarat artistul sud-coreean, care le-a prezentat fanilor săi şi câteva mişcări de dans noi, realizate pe o versiune remixată a piesei „Gangnam Style”.

După America de Sud, Psy se află în prezent în turneu în Australia. Artistul a lansat în această săptămână un album de remixuri pe care apar şi rapperii americani Chainz şi Tyga.

Videoclipul piesei „Gangnam Style” al rapperului în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Park Jae-Sang, a devenit un hit de talie mondială. Lansat pe 15 iulie 2012, videoclipul adunase până vineri dimineaţă, la ora 06.20 GMT, 1.393.833.635 de vizualizări pe site-ul YouTube.

Videoclipul, cu un stil voit provocator şi aducând în scenă mişcări inspirate din călărie, parodiază viaţa bogătaşilor dintr-un cartier exclusivist din Seul şi se doreşte o antiteză pentru K-pop, curentul pop sud-coreean, caracterizat prin „boys band” şi versuri exagerat de sentimentale.

      Articole recomandate