Străinii din Londra, surprinși în costume tradiționale pe străzile din metropola londoneză (Foto)

Fotograful german Daniel Stier, a realizat un proiect fotografic într-o manieră mai deosebită. Tînărul deși este de origine germană, de circa 15 ani locuiește în Londra, orașul care i-a inspirat arta și frumosul.

Tînărul fiind plăcut impresionat de originile și tradițiile străinilor (emigranților) din Londra, a realizat o galerie foto în care prezintă valorile și tradițiile fiecărei etnii (polonezi, pakistanezi, indieni, peruani etc.).

Daniel inspirat de portul național și de tradițiile acestora a dat o tură prin cartierele londoneze pentru a surprinde imaginile cu noii „londonezi”, care fotograful german i-a suprins pe fundalul unor zgîrie nori, sau dansînd pe fundalul unor cafenele sumbre din metropola londoneză.

Oriunde am fi indiferent de destinație, defapt vom  aparține acelei categorii-clişeu de străini care tot comentează cu nostalgie cum e la ei în ţară. Dacă şi tu eşti genul ăsta de om sau pur şi simplu dacă apreciezi fotografiile bune, o să-ţi placă de el și seria lui de fotografii intituluată In My Country.

Vezi mai jos o galerie foto surprinsă de fotograful german în capitala Angliei: 

inmycountry01

inmycountry02

inmycountry03

inmycountry04

inmycountry05

inmycountry06

inmycountry07

inmycountry08

inmycountry09

inmycountry10

inmycountry11

inmycountry12

inmycountry13

inmycountry14

inmycountry15

inmycountry16

inmycountry17

inmycountry18

inmycountry19

inmycountry20

inmycountry21

inmycountry22

inmycountry23

inmycountry24

inmycountry25

 

      Articole recomandate