StartPagemd.com – un ghid web pentru cei ce doresc să economisească timp pe net

startpage

Majoritatea ţărilor din Europa, atit si din afara ei, exista de ceva vreme site-uri ce te ajuta sa gasesti mai rapid informatia pe internet. StartPagemd.com este primul director de asa tip in Moldova.

StartPagemd.com lansat acum 2 ani  la 21 februarie. Are un concept aparte si practic unic in Moldova, totodata  iti ofera metoda cea mai simpla pentru a economisi timp atunci cind merge vorba de cautarile pe net.

In afara de faptul ca este un director de linkuri organizat pe domenii si subdomenii de interes catre site-uri web in special din Republica Moldova dar si din lume, StartPagemd.com mai propune si analiza categoriilor, bazata pe numarul de vizitatori sau alte date statistice, economice in dependenta de categorie.

Potrivit autorilor site-ului, StartPagemd.com este primul site din Moldova care te ajută să economiseşti timp la căutările pe internet. StartPagemd vă propune cele mai bune site-uri din cele mai populare categorii. Totodată, ai posibilitatea să sugerezi noi categorii de care ai nevoie.

StartPagemd.com mai pune la dispozitie şi un sector numit “link-uri personale”, unic in felul sau in Moldova, amplasat pe prima pagină,  unde fiecare utilizator îşi poate adăuga site-urile pe care le foloseşte cel mai des, pentru ca ulterior să le găsească mai uşor. Este foarte comod de utilizat, deoarece nu este nevoie de înregistrare, link-urile se memorează în baza IP-ului calculatorului şi al browser-ului utilizat.

      Articole recomandate