Starbucks NU deschide un coffee shop în Chișinău

Rețeaua Starbucks Nu se extinde și în Chișinău. Starbucks este cea mai populară rețea de cafea din întreaga lume, iar în câteva ore NU își va deschide ușile și pentru chișinăuieni.

Potrivit unui comunicat plasat pe pagina lor de faceebook, mâine, 24 ianuarie, se va deschide un alt coffee shop în Chișinău care nu are nici o legătură cu rețeaua companiei americane.

Cel puțin asta a afirmat serviciul de presă al companiei Starbucks la solicitarea jurnaliștilor de la Agora. Compania americană nu a confirmat zvonurile precum că ar intenționa să își extindă franciza și în Republica Moldova. Pagina așa zisei cofetării Starbucks Chișinău a dispărut peste noapte fără nici o urmă.

Starbucks este cel mai mare lanț de cafenele din lume. În noiembrie 2008, Starbucks Coffee Company număra peste 16.000 de locații în 44 de țări, fiind lider mondial în prăjirea cafelei și vânzarea cu amănuntul. În plus, față de cafeaua măcinată și băuturile de tip espresso, localurile Starbucks servesc și ceai și băuturi îmbuteliate, precum și produse de foietaj și sandwich-uri deja preparate.

Starbucks

      Articole recomandate