Stan şi Bran – din nou în prim-plan

stan-bran

Studiourile BBC au anunţat că intenţionează să producă un film biografic, dedicat celebrilor artişti Stan Laurel şi Oliver Hardy, cei ce au dat viaţă îndrăgitelor personaje de comedie, Stan şi Bran.

Este vorba despre un proiect la care se va colabora cu The Weinstein Company şi Lookout Point, pentru realizarea unui lung metraj, cu durata de 90 de minute, pe baza unui scenariu semnat de Jeff Pope, prezentând intrigile şi picanteriile din culisele hollywoodiene, la vremea când producţia a fost lansată.

Protagoniştii celebrei serii, cunoscuţi pe meleagurile noastre sub numele de Stan şi Bran, au adus zâmbetul pe chipurile a generaţii întregi de telespectatori, gagurile lor servind drept sursă de inspiraţie pentru numeroşi alţi artişti.

Stan Laurel şi Oliver Hardy au format unul din cele mai reuşite cupluri comice din întreaga istorie cinematografică internaţională, pentru mai bine de două decenii, în perioada 1930-1950.

Filmul se anunţă aşadar, cât se poate de binevenit, mai cu seamă în condiţiile în care promite să dezvăluie secretele unuia dintre cele mai trainice parteneriate artistice ale tuturor timpurilor, de la Hollywood.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate