Spot publicitar: Surf în mijlocul unui din cele mai mari deşerturi de pe terra

O surferiţă din Australia şi-a arătat talentul înfruntând valuri înalte de peste 3 metri, aflate însă în mijlocul deşertului, scrie Daily Mail.

Sally Fitzgibbons a filmat un clip publicitar pentru promovarea complexului Wadi Adventure, construit în deşertul Emiratelor Arabe Unite. Aflat la 140 de kilometri de coastă, centrul nautic este primul de acest tip din Orientul Mijlociu ce permite practicarea raftingului, surfului şi caiacului, datorită capacităţii de a produce artificial, la fiecare 90 de secunde, valuri ce pot atinge şi peste 3 metri înălţime.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, care a ocupat locul al doilea la competiţia de surf  Women’s World Tour 2012, s-a arătat foarte încântată de experinţa trăită la cele aproape 50 de grade Celsius.

Este o experienţă sălbatică să stai în deşertul fierbinte, într-o piscină, privind către acest zid şi aştepând următorul val”, a declarat Sally. „Cu siguranţă a fost transformat în realitate unul dintre acele vise pe care le ai când eşti un surfer începător – o mulţime de valuri nesfârşite, toate pentru tine”, a continuat aceasta.

Wadi Adventure este deţinut de Tamouth – o aripă de dezvoltare a guvernului de la Abu Dhabi – şi a fost dat în folosinţă în acest an. Bazinul în care se face surf conţine peste 87.000 metri cubi de apă şi poate produce valuri în diverse direcţii şi de înălţimi diferite.

Spotul publicitar filmat de Sally a fost sponsorizat de compania Redbull şi este primul dintr-o serie de cinci în care surferiţa va fi protagonistă.

      Articole recomandate