Splendorile copilăriei în 23 de imagini fermecate: viaţa la sat a unui copil fericit (Foto)

Dacă ar fi să răsfoim un album foto imaginar, dedicat copilăriei perfecte, probabil că cele mai fermecătoare fotografii, ar arăta precum seria prezentată în cele ce urmează.

Cadrele surprinse de aparatul de fotografiat al artistei Elena Shumilova, par să concentreze toate splendorile visate, pentru vârsta la care copiii săi se bucură de farmecul zilelor lipsite de griji, la o fermă din Rusia. Viaţa la sat pare să fie ruptă dintr-o carte din poveşti, despre şi pentru copii. Fiecare poză este o capodoperă mică, care transmite cu exactitate starea de spirit a copilăriei, frumoasă şi trecătoare.

Colecţia cuprinde imagini feerice, care istorisesc poveşti nescrise, despre momentele speciale pe care copiii reuşesc să le trăiască la ţară, străbătute de suflul fermecat al fiecărei ore în parte.

Pentru toţi iubitorii genului, dar şi pentru cei ce simt imboldul de a explora un teritoriu mai vast din portofoliul acestei talentate artiste, site-ul său personal cuprinde o vitrină mult mai bogată în astfel de splendori.

Dar iată selecţia pe care v-o propunem, cu speranţa că fotografiile alese, vă vor încânta privirea şi vă vor face ziua mai frumoasă:

vara23

vara1

vara2

vara3

vara4

vara5

vara6

vara7

vara8

vara9

vara10

vara11

vara12

vara13

vara14

vara15

vara16

vara17

vara18

vara19

vara20

vara21

vara22

 

      Articole recomandate