Splendoare în floare – un proiect semnat Vladimir Vorobyov (Video)

Proiectele de tip slow-motion inspirate din natură, tind să câștige tot mai mult teren în universul Web, dar coreografia florală care poartă semnătura lui Vladimir Vorobyov, are ceva aparte.

Viața într-una din cele mai gingașe forme ale sale, pare să genereze o veritabilă explozie de culoare, din sevele unor lujere, pe cât de plăpande în aparență, pe atât de însetate de lumină.

Acest filmuleț constituie de fapt, un fel de metaforă subtilă, care elogiază generozitatea silențioasă cu care florile ne dăruiesc miraculosul privilegiu de a ne încânta privirea cu frumusețea lor neasemuită și de a îngădui să le deslușim parfumul discret.

O nouă lecție despre rețetele magice cu care natura creează cele mai desăvârșite opere de artă ale sale, despre triumful vieții, despre grație în cea mai pură formă a sa și despre ceea ce reușește să realizeze un artist, mânat de pasiunea sa mistuitoare pentru frumos, gingășie și culoare. Coloana sonoră le aparține  celor de la West One Music, cu piesa intitulată Through My Eyes.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate