Spectaculoasele peisaje realizate cu spray-ul de grafitti (Foto)

Picturile realizate cu ajutorul spray-ului de grafitti tind să câştige tot mai mult teren în peisajul artistic actual, multe din aceste opere demonstrându-se cu adevărat spectaculoase.

În ceea ce priveşte îndemânarea şi ingeniozitatea celor ce reuşesc să execute astfel de lucrări, s-ar putea spune că acestea nu cunosc limite.

Cel puţin aşa se desprinde din filmuleţul prezentat în cele ce urmează, în cadrul căruia avem prilejul de a face cunoştinţă cu o tehnică mai puţin obişnuită de pictură, dar demnă de toată admiraţia.

Socotind după frumuseţea deosebită a peisajelor şi alegoriilor picturale pe care TRASHER le realizează în acest mod, spray-ul de grafitti pare să ia locul cu succes, tradiţionalului penel mânuit de artistul clasic.

Este vorba, desigur, despre un concept pictural complet diferit, dar care merită apreciat la justa lui valoare, mai cu seamă în contextul colecţiilor de picturi abstracte, care rezervă iubitorilor genului, o mulţime de surprize plăcute, după cum puteţi observa şi în galeria foto de mai jos:

T6

T5

T1

T2

T3

T4

Roxana Iorgulescu 

      Articole recomandate