Sondaj: Chișinăuenii pot alege locația pentru proiectul CLEPSIDRA

Un grup de tineri din Chișinău, în frunte cu Tudor Cotruță vor să construiască cea mai mare clepsidră din lume, pentru a atrage turiștii străini în capitala Moldovei.

Construcția clepsidrei va arăta cum visele pot deveni realitate. Clepsidra de 12 metri reprezintă începutul activității reale a copiilor mileniului III. Oamenii vor putea să însemneze planurile lor pe viitor pe site-ul oficial al clepsidrei. Prin intermediul acestuia, peste doi ani, acele persoane vor afla dacă planurile lor s-au realizat.

Ea va aduce un record mondial, un loc activ de socializare și un instrument de măsurare a timpului pentru îndeplinirea scopurilor personale a fiecăruia din noi. Care este cea mai potrivită locație pentru amplasarea Clepsidrei în Chișinău?

Alegerea Dumneavoastră va fi subiectivă, dar vă rugăm să luați în calcul capacitatea spațiului de a deveni o zonă de odihnă activă – aici pe primul loc vine Calea Ieșilor, lângă lacul “La Izvor” care oferă mult spațiu pentru activități distractive. A doua locație, de la bd. Decebal intersecție cu str. Trandafirilor este mult mai accesibilă, dar și mai aglomerată și cu mai puțin loc pentru distracție.

Tinerii au conlucrat cu autoritățile din Chișinău pentru a alege 2 locații care sunt cele mai bune pentru amplasarea clepsidrei, iar acum au lansat sondaj pentru a permite și chișinăueniilor să aleagă locația.

Pentru a-ți expune și tu părerea accesează formularul proiectuluiClepsidra Generation

Locația 1. Str. Calea Ieșilor, Lacul „La Izvor”

Parcul La izvor chestionar

 

 

Locația 2. Bd. Decebal la intersecție cu str. Trandafirilor

Intrare Valea Trandafirilor Chestionar

Solomon Adrian

      Articole recomandate