Şoferii ruşi, în plin război: Vezi cum te poţi trezi în Russia cu un tanc în trafic (Video)

Un tanc ce pare scăpat de sub control traversează în mare viteză un drum dintr-un oraş rus, aflat în extremitatea estică a Europei, la 15 km de graniţa cu Asia. Culmea este că reprezentanţii uzinei căreia aparţine tancul susţin că şoferii ceilalţi s-au expus pericolului, ei nerespectând indicatoarele rutiere.

Drumurile din Rusia sunt pline de surprize, iar şoferii care au intenţia să se aventureze pe şoselele din spaţiul ex-sovietic trebuie să fie pregătiţi pentru orice fel de provocări sau apariţii neverosimile în calea lor.

Un tanc traversează o arteră intens circulată, ameninţând să strivească sub şenile tot ce-i stă în cale, numai că, din fericire, şoferii doar s-au panicat şi nu au avut contact direct cu „fiara”.

Culmea este că uzina căreia îi aparţine tancul a dat un comunicat în care spune acesta nu a încălcat regulementele de circulaţie şi ceilalţi participanţi la trafic au greşit, ignorând culoarea roşie a semaforului. Deci, noi ne abţinem de comentarii cînd merge vorba de russia, unde poţi fi depășit de un elicopter sau chiar de un Mig astea sunt printre puţinele senzaţii pe care le poti trăi aflîndute acolo.

      Articole recomandate