Șocant! Ce se întâmplă, cu adevărat, după ce începi a citi?!

Există foarte mulți care laudă cititul, foarte mulți spun că e bine să citim, că cine nu citește e prost, că cine nu citește votează socialiști. Desigur, totul e adevărat, dar să ne gîndim și la ce se va întîmplă dacă într-adevăr vei începe să citești:

Vei începe să vorbești/scrii corect și cu neologisme, deci există o probabilitate groaznică ca oamenii să nu te înțeleagă și să fii internat într-o casă pentru nebuni.

Vei deveni politicos și oamenii vor crede că îți bați joc de ei, așa că poți ajunge bătut, scuipat, și aruncat în canalizare (în special dacă ești în Bălți).

Cărțile sunt ca heroina, vei începe să mărești doza de literatură pentru a simți satisfacție. Astfel, e foarte probabil să nu mai ai nici timp, nici bani pentru beții, iar, dacă nu te vei opri la timp, vei vinde totul din casă și vei muri în convulsii de inteligență pe o podea rece și goală.

E foarte probabil să te înscrii în diferite secte a cultului cărții, așa că biserica te va numi eretic și există o probabilitate mare de a fi ars pe rug.

E practic sigur că o să urăști prostia, deci să nu mai poți suporta politicienii.

O să vrei să schimbi ceva în țară și o să devii politician, drept rezultat o să cazi în depresie pentru că ai devenit ceea ce urăi.

Cel mai probabil, o să înțelegi că nu vrei în politică, așa că o să emigrezi în America, unde o să mori de obezitate.

Să nu crezi că dacă tu nu citești, ai scăpat de pericol! Gândește-te la copiii tăi (dacă nu-i ai, felicitări)! Ei sunt naivi, și, cât nu ar suna de îngrozitor, de mici sunt învățați să citească! Ce să faci? Cum să aperi țara și viitorul? Arde librăriile, bibliotecile, școlile, universităţile, toate mijloacele prin care Satana încearcă să-ți otrăvească viața cu „INTILIGENȚĂ!” Fii un erou!

Atenție, acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

      Articole recomandate