Șocant! Ajută un muc de țigară!

Copii mor în Africa, revolte în China, criză în America, cădere de guvern în  Mexic! Dar să vorbim despre lucruri importante pentru RM!

Mii de chiștoace sunt aruncate pe stradă în fiecare zi! Asociația Pentru Protecția Chiștoacelor informează că Masoneria Chiștocească și Mișcarea Noua Gunoiască nu vor mai tolera așa ceva și vor întreprinde acțiuni concrete pentru a-și ajuta neamul!

Ambele organizații au lansat proiectul ”ajută un muc de țigară”, care, lucru straniu și inexplicabil, nu a fost implementat în Moldova. Indignat, Partidul Chiștoacelor din RM a organizat mii de proteste, printre care un flash-mob sinucigaș (lăsîndu-și benevol scrumul pe stradă).

Chiar dacă mulți s-au jertfit pînă la ultimul fum (tras în piept ca în țintă),  au reușit! În multe orașe din republică (din păcate, nu în toate) au apărut instalații stranii: unii localnici le numesc urne, iar alții,  speriați de ele, le consideră a fi aparate satanice de exorcizat deșeurile (chiar și a celor de unică folosință)!

– Aceste invenții, ne explică Chiștoc Chiștocovici, șeful chiștoacelor, sunt puse la dispoziția chiștoacelor, tuturor speciilor de gunoaie, precum și a promisiunilor electorale. Oamenii nu trebuie să ezite în a aduna totul într-un  singur loc.

La întrebarea unde și ce e acel loc sigur (ecologic), nu ne-a răspuns nimeni. Însă circulă zvonuri că Chiștovici a anunțat mobilizarea pentru o nouă armată (sub conducerea polcovnicului Măturoi) pentru a da o lovitură de stat / start. Conform altor zvonuri, gunoaiele sunt aruncate în flăcările Iadului, în Bălți… deocamdată doar zvonuri.

Masoneria Chiștocească, Mișcarea Noua Gunoiască și Partidul Chiștocesc sunt organizații menite să sprijine viața umană și, implicit, cea din Republica Moldova, care pare să aibă nevoie mai mult de un șut în fund decît de un pas înainte…

TREZIȚI-VĂ OAMENI BUNI!!

      Articole recomandate