Șocant! Un Rus din Bălți s-a trezit vorbind perfect Româna!

Un caz excepțional în municipiul Bălți! Un localnic rus, Ivan Ivanov, s-a trezit într-o dimineață vorbind perfect Româna! Omul a fost internat. Medicii își frâng mâinile și mințile în neputința de a stabili o diagnoză!

Este un caz extraordinar și îngrozitor pentru Ivan, însă cea mai îngrozită e nevastă-sa, care era în pat cu el în dimineața nenorocirii. În loc de obișnuitele înjurături, ea a auzit „Bună Dimineața.” Ivan nu putea articula un cuvânt în rusă!

Soția, șocată, nu înțelegea ce spune așa că a convocat toate rudele și toți vecinii, printre care un băiat care, datorită faptului că a reușit să absolvească școala înainte ca această să se închidă, a stabilit că Ivan vorbea într-o limbă foarte veche, demult dispărută de pe meleagurile bălțene.

Părinții lui Ivan spun că neam în neamul lor nu a vorbit decât rusă curată. Pentru a se înțelege cu Ivan, rudele au fost nevoite să cheme o persoană din Iași! Oamenii de știință au stabilit că boala e intransmisibilă, însă netratabilă.

Viața lui Ivan a devenit imposibilă. Nu mai poate lucra, nu mai poate cumpăra o pâine, nu poate scăpa de curioșii din stradă. Soția l-a părăsit, spunând că nu suportă presiunea altei limbi. A fost acuzat de vrăjitorie. Și a scăpat ca prin urechea acului de arderea pe rug.

Ivan a trăit două luni ascunzându-se prin rețelele de canalizare (a fost foarte norocos că gurile acestora nu au capac în Bălți). Apoi și-a luat părinții și a fugit în Chișinău.

Cazul lui Ivan ne învață să prețuim viața așa cum ne este dată. Cu fiecare dintre noi s-ar putea întâmpla o astfel de nenorocire!

În prezent, Ivan face câte două sesiuni de exorcizare pe săptămână cu preoți invitați din Germania. Ivan are nevoie de ele, însă acestea sunt prea costisitoare și familia nu poate face față cheltuielilor.

Fă o faptă bună pentru Ivan: transferă o sumă simbolică pe contul: 666pimpaladum58.
Salvează o viață!

 P.S. Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

      Articole recomandate