Smiley lansează un nou single „CRIMINAL”, în colaborare cu un raper turc (Video)

Smiley a lansat, în colaborare cu un cunoscut rapper din Turcia, noul său single, intitulat „Criminal”. Noua piesă a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, scrie rtv.net.

Noul single al lui Smiley, „Criminal”, este o colaborare cu unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci, Kaan, şi vine cu o abordare fresh în materie de sound.

Dacă ar fi un film, „Criminal” ar fi acel film care te-ar ţine lipit de ecran aşteptând să vezi ce se întâmplă până la urmă. Povestea e simplă şi etern valabilă. El o găseşte pe fata visurilor lui, dar preferă să nu îi spună ce simte, pentru că simpla ei prezenţă îl dă peste cap. Ştiţi şi voi cum e când vă fuge pământul de sub picioare, vi se taie respiraţia sau nu vă mai găsiţi cuvintele. Despre toate astea vorbeşte piesa, fiind la bază o melodie care descrie în versuri vulnerabilitatea celui îndrăgostit„, a spus Smiley.

Noul single a strâns mii de like-uri şi mesaje de apreciere în doar câteva ore de la lansare pe pagina de Facebook a cântăreţului român.

      Articole recomandate