Şi-a dat soţia în judecată pe motiv că era prea urâtă. Ce a decis instanţa?

Se spune că frumuseţea este în ochii privitorului, dar acesta nu este şi cazul unui bărbat din nordul Chinei, care şi-a dat în judecată soţia pe motiv că era prea urâtă. La începutul acestui an, Jian Feng a divorţat de partenera sa de viaţă şi a dat-o în judecată pentru că era prea urâtă, notează Daily Mail.

Bărbatul a decis să se despartă de cea pe care a luat-o din dragoste, după cum acesta povesteşte, pe motiv că femeia i-a ascuns faptul că a apelat la operaţii estetice de înfrumuseţare înainte de a avea o relaţie cu el.

Problemele între cei doi au apărut odată cu venirea pe lume a fiicei lor. „Ne-am căsătorit din dragoste, dar odată ce s-a născut prima noastră fiică, am început să avem probleme în căsnicie. Fiica noastră era incredibil de urâtă. Atât de urâtă încât mă speria„, a povestit Jian Feng.

În condiţiile în care copilul nu semăna nici cu el şi nici cu fosta lui soţie, bărbatul s-a gândit că poate consoarta l-a înşelat şi cu acea persoană ar semăna fetiţa. Atunci când şi-a confruntat soţia, aceasta i-a spus că înainte de a avea o relaţie cu el a apelat la operaţii estetice de înfrumuseţare în valoare de peste 77.000 de euro.

Atunci când a auzit acest lucru, Jian Feng s-a simţit păcălit şi a decis să îşi dea în judecată partenera de viaţă. Instanţa i-a dat câştig de cauză. Mai mult, Feng a primit şi despăgubiri de la fosta soţie în valoare de 93.000 de euro.

      Articole recomandate