Show-ul ”Moldova are Talent”, debutează oficial pe 11 octombrie

moldova-are-talent

Moldova invadată de Talente! Săptămîna viitoare debutează cel mai grandios show de talente din R.M. Sute de moldoveni au făcut coadă pentru a se înscrie la preselecția grandiosului show de talente – Moldova are Talent!

În fiecare vineri, începând cu ora 21 şi 40 de minute PRIME te invită să urmăreşti prestaţia celor mai deosebiţi oameni pe care îi are ţara. Marea bătălie se dă pentru un premiu de jumătate de milion de lei, iar soarta acestuia va fi decisă inclusiv de telespectatorii postului nostru de televiziune, informează prime.md.

Cântăreţi, magicieni, acrobaţi, dansatori, umorişti şi multe alte sute de talente au fost descoperite până acum pe scena Teatrului de Operă şi Balet. Peste 300 de moldoveni şi-au demonstrat aptitudinile în faţa celor trei juraţi, care fie au aplaudat din picioare, fie au apăsat fără milă pe butonul eliminatoriu. În concurs au rămas cei mai buni, iar echipa care munceşte pentru realizarea emisiunii Moldova Are Talent, promite să aducă în faţa telespectatorilor cele mai emoţionante, picante, dar şi frumoase momente.

Varianta TV a show-ului Moldova Are Talent va putea fi urmărită de săptămâna viitoare, doar la Prime. Câştigătorul celei mai mari bătălii a talentelor se va alege cu un premiu record şi cu un bilet în lumea show-bizului. Fii alături de Prime pentru a nu rata cea mai tare competiţie a anului.

Solomon Adrian

      Articole recomandate