Show incendiar, marca David Guetta, la Chișinău (Video)

Mii de tineri au avut ieri seara parte de un show extraordinar, marca David Guetta. DJ-ul numărul unu în lume a incendiat atmosfera la Chișinău și a oferit un spectacol pe cinste. În timpul concertului a avut loc un spectacol nemaipomenit cu laser și lumini, iar ritmurile Dj-ului francez i-au ținut pe petrecăreți în mișcare până după miezul nopții.


David Guetta a salutat publicul în engleză. „Hello Moldova”, a spus acesta, adăugând că este pentru prima dată la noi în ţară. La concertul lui David Guetta a venit foarte multă lume.

Sunt pentru prima dată la voi în țară și nu știam la ce să mă aștept. Dar voi sunteți minunați. O să le spun tuturor prietenilor mei DJ să vină cu concerte în Moldova. Moldova este super tare”)”, a spus legendarul David Guetta.


David Guetta este unul dintre cei mai apreciati DJ şi producători de muzică electronică la ora actuală. De-a lungul timpului a lucrat cu artişti ca Britney Spears, Akon, Kelly Rowland, Lil Wayne, Kelis, Madonna, Fergie, K’naan, Will.i.am, Usher sau Shakira.


Guetta a fost nominalizat la cinci premii Grammy, trei pentru One Love şi două pentru munca sa împreună cu Black Eyed Peas şi a cîştigat premiul Grammy pentru „Best Remixed Recording, Non-Classical”.

      Articole recomandate