Show incendiar la Românii au Talent , sezonul 2 – prima semifinală din 2012. Primii trei finaliști au fost decişi ieri seară

Primii finalişti ai ROMÂNII AU TALENT 2012 au fost decişi, vineri seară, în urma voturilor publicului, dar şi a votului juraţilor.


Câştigătorii primei semifinale sunt cei trei acrobaţi din trupa Extreme Brothers, urmaţi de Loredana, care seamănă izbitor cu Andra, şi tatăl său, Cristian Fieraru. Telespectatorii se vor întâlni în finală şi cu trupa de dans Asset Crew, preferată de Andi Moisescu şi Mihai Petre. Finaliştii se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru titlul de cel mai talentat român.

 Loredana şi tatăl său, Cristian Fieraru, au cucerit la preselecţii şi publicul cu interpretarea unică a piesa trupei Cargo, Ploaia. Adolescenta din Vulcan a cântat şi de această dată acompaniată la ţambal de tatăl ei, Cristian, 38 de ani, agent de pază, care a spus că pentru a veni din Vulcan la preslecţiile de la Timişoara a făcut credit la bancă.

Extreme Brothers prezintă un număr impresionant de acrobaţie mâini în mâini şi, când îi vezi, ai senzaţia că fiecare dintre ei e suficient de puternic încât să ţină Pământul pe umeri. ”Asta e doar semifinala, gândiţi-vă când vor fi în finală cum va fi”, a remarcat Pavel Bartoş.

Ultimii semifinaşişti ai serii, trupa de dans Asset Crew. ”Aţi fost foarte buni, v-aţi comportat ca o trupă adevărată”, le-a spus Mihai Petre.

      Articole recomandate