Show incendiar la prima ediție a concursului „Moldova Are Talent” (Video)

moldova are talent

Prima ediţie a super-show-ului „Moldova Are Talent” va rămâne cu siguranţă în memoria tuturor cu numărul de excepţie a lui Moş Teofan Popov, și a  Valeriei Stoica, tînăra cu o voce fină și delicată.

Bătrânul de 76 de ani a venit să ne cânte o piesă care pe vremuri se cânta la nunţi şi cumătrii, iar acum se pare că a intrat în umbră,informează prime.md.

Prognoza meteo in Moldova, Chisinau si in localitatea ta. Cum va fi timpul maine, poimine si 10 zile inainte. Informatii meteorologice veridice prezentate in cel mai simplu mod.
Meteo in Moldova

De vineri însă, toată ţara a ascultat-o, iar reacţiile publicului au fost superbe. La fel şi pe reţelele de socializare, unde piesa moşului a fost apreciate cu zeci de comentarii.

Chiar dacă a primit 3 de X, cu siguranţă Moş Teofan a demonstrat unei ţări întregi că are talent şi că indiferent de vârstă, orice om poate să aducă zâmbete şi voie bună semenilor săi.

O altă descoperire a serii a fost o tînără din Nisporeni cu o voce deosebită, vocea care a topit sufletul juraților. Valeria Stoica, în vârstă de 17 ani, originară din orașul Nisporeni a cucerit juriul de la „Moldova are Talent” oținînd cei 3 de DA.

Valeria, tu ești atât de delicată, ești ca o bucățică de cristal, așa sună vocea ta, foarte finuță. Un pic mai mult curaj trebuie să ai”, a spus Tania Cerga. „E deosebit ceea ce ai cântat tu pentru că nu se cântă așa în Republica Moldova. La noi se cânte tare ca să se astupe tot. Ai un „da” și din partea mea, succes”, a spus Nicu Țărnă.

Surpriza serii a fost apariția unui olandez pe scenă . Mark De Kort, este nativ din Olanda, iar soarta l-a făcut să ajungă nu doar în Moldova, dar și pe scena de la „Moldova Are Talent”.

Mi-am găsit iubita pe Internet , prin facebook. Suntem fani înrăiți ai lui Elvis Presley. Împreună cu prietena mea treceam pe stradă și am observat publicitatea despre competiție. Am fost curioși cum se desfășoară. Este o nouă experiență, multă distracție și dacă poți face altceva în viață, de ce Nu?”, a mărturisit Mark.

Oaspetele nostru, nu a reușit să impresioneze jurații și s-a ales cu 3 de X, însă tînărul nu s-a descurajat și dat vina pe noua sa dantură, care i-a jucat festa.

În cadrul proiectului difuzat de postul Prime TV, participanţii vor lupta pentru a evolua pe cea mai mare scenă a ţării de revelion şi premiul cel mare în valoare de minim 500.000 lei.

Urmăriți mai jos evoluțiile celorlalți participanți la prima ediție a show-ului de Talente din Republica Moldova:

 Spataru Artiom- atlet

Vidrasco Veaceslav – dansator

Ecaterina Gavrilita- interpretă

Tonjoc Vasile şi Andrei Miron – parkour

Chișinău Street Workout

Braga Sergiu-solist de operă

Mihail Covali – magician

Noi le urăm succes în continuare! Moldovenii chiar au Talent.

Solomon Adrian

      Articole recomandate