SGSS: „facem să sune piesele așa cum ne place”. Interviu în exclusivitate cu trupa SGSS

sgss„Salut , suntem trupa SGSS !” ... și așa incepe interviul. Cel mai probabil ați auzit deja macar o piesa interpretata de ei pe internet sau la radio. Sunt originari din Sângerei si fac muzica de ceva timp bun. SGSS s-a nascut cu mult timp  înainte de a ne lansa ca trupă hip-hop . În anul 2009 am format o trupă rock , Gheorghe (Calibru’67) era solo chitarist , iar Sergiu (OdySay) era Bas chitarist ,  și încă câțiva baieți.

De ce au schimbat muzica rock pe Hip-hop?  În anul 2010 am înțeles că muzica hip-hop ne este cu mult mai aproape de suflet decât muzica rock , însă ne-a fost de folos această experiență , unele din piesele lansate deja și care le vom lansa își au începutul acolo , în 2009 . Chiar fiind fanii hip-hopului greu , am demonstrat și o sa demonstrăm că suntem “ poligloți ” , adică diverși ,, facem să sune piesele așa cum ne place , și indiferent dacă la sfarșit piesa sună  Under sau Comercial , nu ne întristează rezultatul . In Studio

Ce semnifică SGSS? Denumirea trupei “SGSS” are o semnificație foarte simplă , sunt doar inițialele noastre : Scurtu Gheorghe , Scurtu Sergiu , da , suntem frați . De ce „Calibru’ 67” și „OdySay” ? Nu au nici o semnificație , ne-au plăcut cum sună , nimic mai mult . Instrumentalele de obicei sunt produse de Calibru’ 67 , dar nu fără să se implice și Sergiu, defapt cel mai des indeile îi aparțin lui , Gheorghe doar le dă viață . Inginerul de sunet e Bucătaru Corneliu , cred că n-o să greșesc dacă o să spun că e unul dintre cei mai talentați ingineri de sunet din țară. Toate piesele le poti asculta pe canalul oficial de pe YouTube: UndeRecordsSGSS si desigur pagina oficiale de pe Facebook: SGSS OdySay Concert (Club Chanse)

Ce sa asteptam in viitor de la SGSS? Nu vrem sa promitem nimic pe viitorul apropiat , plănuim să mai lansam 2 piese pînă la sfârșitul iernii , poate și un videoclip . Primăvara , cred că o să facem și un concert . Cea mai recenta piesa lansata vine si cu primul videoclip – „Diferiti„, montat de Calibru ’67.

Piesa „ Diferiți ” ,care tot își are rădăcinile în 2009, e plină de spiritul sărbătorilor de iarnă , și e produsa în totalitate de SGSS , defapt ca și celelalte piese . În clip au apărut mai multe persoane , la general prietenii noștri , dar și persoane ocazionale .

Interviul continua in zona de comentarii unde tu poti adresa intrebari baietilor de la SGSS.

      Articole recomandate