Semne de circulaţie din Noua Zeelandă, distruse de prostituatele care „dansează” la bară pe străzi

Zeci de semne de circulaţie din Noua Zeelandă au fost distruse de prostituatele care le foloseau pe post de „bară” pentru a dansa pe străzi, scrie The Telegraph.

Femeile încercau să atragă clienţi prin dans lasciv, iar mişcările lor includeau lovirea sau chiar îndoirea barelor care susţineau semnele rutiere. În ultimele 18 luni, prostituatele au distrus 40 de astfel de semne. Cetăţenii neozeelandezi au plătit mii de dolari pentru înlocuirea lor.

Barele semnelor rutiere fac parte din echipamentul prostituatelor. Unele dintre ele sunt mari şi puternice„, spune Donna Lee, de la Primăria Auckland.

Totul a fost făcut public după ce primăria unei localităţi aflate la sud de capitala Auckland a tipărit o broşură cu toate plângerile oamenilor de afaceri şi ale locuitorilor din zonă. Ei susţineau că fac faţă cu greu problemelor pe care le provoacă prostituţia, un fenomen aflat pe un trend ascendent în localitatea lor.

Primăria din regiune doreşte să interzică prostituţia, însă Asociaţia Prostituatelor atenţionează că decizia le-ar determina pe cele care practică această meserie să nu aibă prezervative asupra lor, de teamă să nu fie arestate, ceea ce ar duce la consecinţe nedorite.

Prostituţia este legală în Noua Zeelandă din anul 2003.

      Articole recomandate