Semne ca o femeie este indragostita de tine

De multe ori, femeile isi ascund sentimentele, de teama ca nu le vor fi impartasite sau din dorinta de a fi barbatul cel care face primul pas.

Totusi, cunoscand cat de cand comportamentul feminin, iti poti da seama de adevaratele ei simtaminte, cu ajutorul catorva indicii non-verbale. Iata ce trebuie sa-ti dea de gandit, potrivit Men’s Health:

Iti acorda atentie vadita

Daca va asezati la o masa si ea alege sa se aseze pe scaunul care o obliga sa stea cu spatele la intreaga incapere, vazandu-te doar pe tine, iar acest lucru nu o deranjeaza, inseamna ca o interesezi cu siguranta, fiind singurul obiect al atentiei ei.

Daca, in schimb, prefera mai mult sa priveasca decorul decat pe tine, ar putea fi plictisita.

Te ajuta cand ai nevoie

Daca din intamplare scapi pe jos furculita, cana de cafea sau altcevea si ajungi intr-o situatie jenanta, ea va vrea sa te ajute, in cazul in care tine la tine. In caz contrar, se va uiat in jur stanjenita si nu va sti cum sa dispara mai repede.

Se lasa hranita

Ofera-i o bucatica din mancarea ta. Daca ia furculita si isi pune mancarea la ea in farfurie, in loc sa se lase hranita din mana ta, inseamna ca inca nu este pregatita de un asemenea nivel de intimitate.

Te lauda in conversatie

Femeile sunt destul de critice de obicei, asa ca o persoana care te va lauda in timpul unei discutii, bineinteles, intr-un mod foarte subtil, este, cel mai probabil, atrasa de tine. In plus, ea se va simti foate bine daca tu ii vei observa anumite accesorii si detalii fine.

Te perpeleste

Nu-i pune intrebari concise, ci mai degraba incearca sa-i afli personalitatea din intamplari povestite. Unei femei ii place sa te atraga prin mister si sa iti dai silinta sa o descoperi, asa ca te va lasa sa te chinui putin pana vei obtine informatiile dorite.

Se arata deschisa placerilor

Daca vede o fantana de ciocolata si se apropie de ea spunand cat de mult i-ar placea sa guste din bunatate, poate fi un indiciu ca este deschisa poftelor trupului si nu face din asta un secret.

      Articole recomandate