Seară incendiară la „Românii au Talent”. Ultimii trei finaliști au fost decişi ieri seara (Video)

romanii au talent juratii

Ultimii finaliști de la ROMÂNII AU TALENT 2013 au fost decişi, ieri seară, în urma voturilor publicului, dar şi a votului juraţilor.

Câştigătorii în finala show-ului de talente sunt: Bruno Icobeț , ventrilocul Eduard Andrei Sandu şi trupa de acrobații Floarea. Finaliştii se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru titlul de cel mai talentat român.

În ultima semifinală de la „Românii au Talent”, Bruno Icobeț a impresionat încă o dată cu talentul său de a convinge nu un singur câine, ci trei să îi asculte comenzile. Rând pe rând, cei trei câini au făcut show pe scena de la „Românii au Talent”.

Eduard Andrei Sandu a urcat pe scena de la „Românii au Talent” cu Nea Alecu, un alt prieten de-al său, „extrem de talentat”. Concurentul a reuşit şi în această etapă a show-ului „Românii au Talent” să provoace râsul atât a celor trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT, cât şi a publicului prezent. Aşadar, tânărul a obţinut voturile necesare pentru a merge în Finală.

Tot pe 10 mai, pe scena de la „Românii au Talent”,va urca şi trupa Florea. Acrobaţii au reuşit să obţină „biletul” pentru etapa următoare a competiţiei după ce a prezentat un număr extrem de spectaculos, dar şi periculos.

      Articole recomandate