Scufundari in fata calculatorului. Google a lansat Street View subacvatic (Video)

In timp ce planeta intreaga rade si arata cu degetul sistemul de cartografiere Apple, Google Maps isi vede de treaba si face ce stie mai bine. Dupa ce a cartografiat aproximativ 5 milioane de kilometri de drumuri, Google Maps continua planul maret de mapare a planetei cu o incursiune subacavtica. Eh, bine, Google Street View si-a depasit limitele terestre si a coborat sub nivelul oceanelor.

In colaborare cu The Catlin Seaview Survey, Google Street View a adaugat o colectie de imagini panoramice din zone ca Marea Bariera de Corali din Australia, insulele Apo din Filipine, craterul Molokini sau Golful Hanauma din Hawaii. Aplicatia este superba si iti permite sa inoti alaturi de broaste testoase, sa admiri un diavol de mare sau sa te “scufunzi” in Golful Hanauma.

Integram primele imagini panoramice subacvatice in Google Maps, acesta fiind urmatorul pas in planul nostru de a oferi cele mai comprehensive si precise harti din lume”, a anuntat Google pe blogul oficial. “Acum oricine poate deveni un Jacques Custeau virtual si sa inoate alaturi de broaste testoase, pesti sau pisici de mare”.

Pentru ca zonele cu pricina sunt greu de gasit rasfoind intreg Google Maps, Google a oferit un punct de plecare cu imagini si coordonatele exacte ale destinatiilor.

      Articole recomandate