Scrisoarea unei studente către părinții ei…

scrisoare-parinti

Dragă mamă şi tată,
De când am plecat la facultate am fost cam leneşă la scris şi îmi pare rău că nu v-am scris mai devreme. O să vă povestesc totul chiar acum dar, înainte de a citi mai departe, vă rog să staţi jos. Nu veţi citi mai departe până nu vă aşezaţi jos, de acord?
Ei bine, acum îmi merge destul de bine. Fractura de craniu şi comoţia cerebrală, pe care le-am căpătat când am sărit pe fereastra camerei mele pentru că s-a produs un incendiu, la puţin timp după sosirea mea aici, s-au vindecat destul de bine acum.
Am petrecut doar două săptămâni în spital şi acum pot să văd aproape normal şi mai am dureri de cap îngrozitoare doar o dată pe zi.

Din fericire, incendiul din clădire şi saltul meu de la fereastră au fost observate de un lucrător de la staţia de benzină din apropiere şi el a fost cel care a chemat pompierii şi ambulanţa. El m-a vizitat de câteva ori la spital şi, cum n-aveam unde să locuiesc din cauză că arsese căminul studenţesc, a fost destul de amabil să mă invite să locuiesc în apartamentul lui. De fapt, este o cameră la subsol, dar a fost drăguţ din partea lui. Este un băiat grozav, ne-am îndrăgostit unul de altul şi plănuim să ne căsătorim.

Încă n-am stabilit data, dar cu siguranţă va fi înainte să se vadă că sunt gravidă. Da, mamă şi tată, sunt gravidă. Ştiu cât de mult vă doriţi să fiţi bunici şi ştiu că veţi întâmpina cu bucurie copilul şi-i veţi acorda aceeaşi dragoste, devotament şi grijă delicată pe care mi le-aţi oferit şi mie pe când eram copil.Motivul pentru care am întârziat căsătoria este acela că prietenul meu are o infecţie minoră care ne împiedică să trecem testele de sânge premaritale şi eu n-am avut grijă şi am luat infecţia de la el.

Acum că v-am spus toate astea, vreau să vă spun că n-a fost nici un incendiu în cămin, n-am avut nici o comoţie cerebrală şi nici o fractură de craniu, n-am fost internată în spital, nu sunt gravidă, nici logodită, nu am nici o infecţie şi nu am vreun prieten. Adevărul este că am luat note mici la Istoria Americii şi la Chimie şi am vrut să vedeţi aceste note din perspectiva potrivită.
Fiica voastră iubitoare, Sharon

***

Poate că Sharon a luat o notă mică la chimie, dar merită nota maximă la psihologie!

via descopera-tee.blogspot.com

      Articole recomandate