Scrisoarea care a indignat internetul: Reacţia unui tată când a aflat că fiul său este homosexual

Scrisoarea a fost scrisă după ce un tânăr american, James, l-a sunat pe tatăl său şi i-a mărturisit că este homosexual.

Iată conţinutul scrisorii care a fost postată pe Reddit şi care a devenit ulterior virală pe internet:

„James: Aceasta este o scrisoare dificil de scris, însă necesară.

Sper că nu m-ai sunat cu gândul de a obţine binecuvântarea mea pentru stilul tău de viaţă înjositor. Am aminitiri plăcute legate de noi doi, însă ele aparţin trecutului.

Nu te aştepta ca de-acum să mai vorbim. Nu vreau să mai comunicăm sub niciun chip. Nu voi veni să te vizitez şi nu vreau să mai vii în casa mea.

Tu ai făcut deja o alegere, chiar dacă este una greşită. Dumnezeu n-a vrut ca oamenii să trăiască un astfel de stil de viaţă nefiresc.

Dacă vei decide să nu participi la înmormântarea mea, prietenii şi familia mea vor înţelege.

Îţi doresc o zi de naştere plăcută şi o viaţă bună.

Nu doresc nici să facem schimb de cadouri.

La revedere,

Tata”

Utilizatorul care a postat această scrisoare pe internet s-a declarat dezamăgit profund de reacţia tatălui său: „N-am consumat niciodată droguri, am fost un student sârguincios, un copil ascultător, n-am consumat băuturi alcoolice până la vârsta de 22 de ani şi am luat în viaţa mea o singură amendă pentru depăşirea vitezei legale. Cu toate astea, se pare că am meritat să primesc un gest de ură şi de laşitate din partea tatălui meu”, a scris bărbatul.

În vreme ce unii internauţi l-au susţinut pe acesta în comentariile lor, alţii s-au declarat de acord cu reacţia tatălui acestuia.

 

      Articole recomandate