Scrie-i o scrisoare lui Moș Yupi ✉

Vin sărbătorile!!!

Prima zi de iarnă a rămas undeva în spate, au căzut primii fulgi, cutia prăfuită cu globurile pentru brad este deja goală, iar luminițe colorate strălucesc peste tot.

A început deja forfota sărbătorilor de iarnă, căci ce poate fi mai frumos și mai plin de magie decât Crăciunul, sau mai bine zis, așteptarea nopții când euforia plutește în aer, amestecată cu miros de mandarine, când cei dragi se adună în jurul mesei, iar sub brad ne așteaptă cadouri cu funde mari și roșii.

Moș Yupi deasemenea, iubește să facă cadouri și își dorește ca în acest an să primească cât mai multe scrisori de la utilizatorii săi.

Untitled design (3)

Ideea e simplă, urmează doar acești doi pași:

– Scrie-i o scrisoare lui Moș Yupi în care să-i povestești cele mai frumoase trăiri din acest an și aspirațiile pe care le ai pentru anul viitor, cât și CADOUL pe care ai vrea să-l primești.

– Pune scrisoarea în plic și trimite-o lui Moș Yupi până pe data de 20 decembrie pe adresa: Chișinău, str. Gribov 4/1, ap 35.

Untitled design (3)

Unul dintre ,,copii” cei mai cuminți va primi de Crăciun cadoul pe care l-a cerut în scrisoare, în stilul lui Moș Yupi, iar cele mai frumoase și originale scrisori vor fi postate pe pagina Yupi.md.

Deci nu ezita, ia repejor un pix, o hârtie și câteva creioane colorate și apucă-te de întocmit cea mai originală și frumoasă scrisoare.

Moșul nu a indicat nici o limită de vârstă și va citi cu atenție fiecare scrisoare, pentru a îndeplini cea mai autentică dorință.

Intră în spiritul sărbătorilor de iarnă și, cu siguranță, scrisoarea ta va fi preferata lui Moș Yupi”

Succes!

      Articole recomandate