Scene uluitoare într-un mall din Londra: hoţii au intrat pe motociclete şi au spart un magazin de bijuterii

Un magazin de bijuterii dintr-un mall din Londra a fost spart de şase motociclişti înarmaţi cu topoare şi bâte, scrie Daily Mail.

Cei şase vandali, urcaţi pe trei motociclete, au intrat în mall-ul Brent Cross, au urcat la etaj şi au intrat în magazinul de bijuterii Fraser Hall. Ei au spart geamurile şi au furat mai multe ceasuri Cartier şi Rolex, dar şi bijuterii, înainte de a se face nevăzuţi.

Pe durata jafului, lumea din mall a început să fugă către ieşiri, iar cei aflaţi în magazine nu au fost lăsaţi să iasă până la instaurarea calmului.

O martoră a povestit că, la zece minute după ce a intrat în mall, a auzit un bărbat în spatele ei spunând „Să înceapă distracţia”, iar apoi altul zicând „Daţi-vă la o parte”. „Primul meu gând a fost că e o bombă, oamenii fugeau panicaţi. Obloanele magazinelor au început să se închidă, mi-am dat seama că e ceva serios”, a declarat femeia de 36 de ani. Un bărbat a povestit că totul a părut desprins „dintr-un film de la Hollywood, cu James Bond”.

Autorităţile au declarat că nimeni nu a fost rănit în timpul raidului, dar că un bărbat în vârstă a fost îngrijit medical după ce a suferit un şoc. „Nu s-au folosit arme (n.r. de foc). Motocicletele au fost găsite abandonate, la scurt timp după incident”, a spus un reprezentant al poliţiei.

      Articole recomandate