Scamatorii în fotografii – când imaginaţia prinde aripi (Foto)

Fantezia celor ce utilizează cu abilitate instrumentele oferite de Photoshop pentru manipulări în fotografie, nu cunoaşte limite: scamatoriile se revarsă în universul Web, ca ciupercile după ploaie.

Dar când imaginaţia internauţilor prinde aripi, într-o dublă semnificaţie a expresiei, iau naştere uneori colecţii precum „Birds With Arms”, care condimentează platforma Tumblr şi nu numai, cu toată sarea şi piperul unor creaţii menite să aducă zambetul pe buze.

Ipostazele în care sunt imaginate de pildă, zburătoarele din cadrele de mai jos, împrumută cu succes gesturi şi expresii specific umane, în ciuda absurdului opţiunii de a le înlocui aripile cu braţe.

De remarcat încărcătura de plauzibil pe care o emană situaţiile din aceste fotografii prelucrate, alese nu fără o oarecare undă de ironie, strecurată parcă în context, ca pentru a satiriza anumite comportamente.

Iată aşadar, ce se poate obţine, cu ajutorul unor „scamatorii în fotografii”, apelând la bagheta magică numită Photoshop Inspiration:

RuvdH

birds-with-arms-1200

Us2sf

Hen_003

iiIGOQt

vs7f9pV

umaUW3K

33GaYQw

HTz0fIy

APG3eHF

N6vvTO5

1340592924190

1340593084433

Hq04d

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate