Sărbători fără sfârșit la teatrul Eugene Ionescu

teatru-chisinau

Pentru că este sezonul darurilor, Teatrul Eugene Ionesco a intrat în rol de Moș Crăciun si v-a pregatit o desagă de suprize, să le luați acasă, la pachet, și să le savurați în voie cu o cană de vin fiert și vise de iarnă.

Weekendul trecut, TEI a demarat acțiunea “Sărbători fără sfârșit”, cu spectacole și daruri atât pentru sărbătorile după calendarul iulian, cât și după cel gregorian, până hăt la Sf. Vasile din 14 ianuarie.

Potrivite pentru spiritul sărbătorilor de iarnă, comediile savuroase “Chirița în provincie” și “Iubirea la proști”, vă vor face deliciul în această perioadă. Recomandăm cuplarea centurilor de siguranță pe durata spectacolelor. Nu de alta, dar ”Eugene Ionesco” nu-și asumă răspunderea pentru depășirea vitezei pe traseele hohotelor de râs.

Surpriza cea mare a TEI pentru spectatorii săi este Sectorul-Café, un serviciu inedit pentru teatrul de la noi – sector confortabil și chic, cu măsuțe pentru două persoane, într-un cadru intim, iar în prețul biletului este inclusă o sticlă de șampanie și un platou cu fructe, ca să vă bucurați de o seară all-inclusive alături de omul drag.

Sector cu dineu

Sector-Cafe

După spectacole nu vă grăbiți să plecați acasă, că pierdeți distracția! După fiecare spectacol veți avea ocazia să faceți poze cu actorii preferați. Tradiționalul BALUL CHIRITEI va fi nelipsit după fiecare reprezentație “Chirița în provincie” – vinul spumos și plăcintele calde sunt pe cheltuiala ‘coanei Chirița.

Dar de ce să ne oprim aici? Surprizele la Teatrul Eugene Ionesco sunt ca și sărbătorile de iarnă în Moldova – fără sfârșit. După fiecare spectacol jucat între 14 decembrie și 14 ianuarie va avea loc o tombolă, unde puteți câștiga abonamente la TEI, cărți, precum și sticle de vin select și excursii pietonale prin Chișinău, oferite cu generozitate de partenerii Teatrului.

Mai mult decât atât, la finalul campaniei, va fi desemnat câștigatorul marelui premiu – o vacanță în doi la munte în România!

O altă veste bună este că “Eugene Ionesco” și-a reluat serviciul de livrare a biletelor direct la domiciliu sau la birou. De asemenea vă puteți economisi timpul procurand biletele online de pe iticket.md. Acum Teatrul Eugene Ionesco e și mai aproape de voi.

“Iubirea la proști” se joacă în decembrie doar saptămâna aceasta, vineri, pe data de 20. Puteți revedea spectacolul pe 3, 4 și 5 ianuarie. Elevii, de la 16 ani, și studentii se bucură de o reducere în jumătate la prețul biletelor.

“Chirița în provincie” va avea reprezentații pe 21, 22, 27, 28, 29 decembrie și pe 10, 11, 12 ianuarie. Vă amintim că cei cu numele Chirița, Chira, Kira, Chiralina au reducere de 50% la bilete.

Spectacolele încep la ora 18.30 exact și ca să nu vă înghesuiți la casa de bilete înainte de spectacol și să pierdeți începutul, vă sugerăm să rezervați și să luați biletele din timp.

Pentru detalii suplimentare și rezervări bilete, sunati la (022) 233.833. Program de lucru: de marți până duminică, între orele 11.00 – 18.30, cu pauză între 14.00 și 15.00.

De asemenea, găsiți Teatrul Eugene Ionesco și online pe tei.md și pe facebook.com/TEI.md .

De sărbători, hai la teatru altfel!

      Articole recomandate