Salvează o viață prin simpla ta prezență

viata

Odată, pe plaja unui ocean, ce era plină cu pești aruncați acolo de către o furtună, o fetiță se plimba, aruncând peștii înapoi în mare.Un bărbat s-a apropiat și i-a zis, râzând, că nu contează cât de mulți va arunca înapoi, oricum nu va putea să-i salveze pe toți. Fetița, zâmbind, a apucat un alt pește și, cu cuvintele ”pentru ăsta contează”, l-a aruncat înapoi în ocean.

Nu putem salva viețile tuturor oamenilor de pe Pământ, ăsta e un lucru pe care trebuie să-l admitem, dar putem salva sau prelungi viețile unora, dacă am face cel mai mic efort posibil pentru asta.

Un exemplu este cazul Ingăi care, la vârsta de 13 ani, suferă de leucemie, o boală care a ținut-o în incinta Spitalului Oncologic din Chișinău timp de 8 luni. Nu putem întoarce timpul înapoi, dar putem să-i oferim Ingăi șansa de a-și construi un viitor.

inga

Seara de 9 aprilie poate deveni o seară importantă pentru Inga și mama ei, care o crește de una singură, împreună cu alți 2 copii, iar tu poți contribui la împlinirea visului Ingăi, fata care vrea doar un singur lucru: să trăiască.

Vino joi, 9 aprilie, ora 19:00, în incinta clubului Albion din Chișinău și ajută o fată să-și trăiască visul doar prin simpla ta prezență. Ai ocazia de a salva o viață prin simplul act de a asculta muzică bună, participând la un eveniment de caritate. Detalii despre eveniment: facebook.com.

event

      Articole recomandate